dissabte 16 de febrer de 2019

Trobada de Trekkies a Girona

TROBADA DE TREKKIES A GIRONA

"L'espai, l'ultima frontera... Aquests són els viatges de la nau estel·lar Enterprise, en missió permanent d'explorar nous móns, de cercar noves vides i civilitzacions, anant allà on no ha anat mai ningú!"

Fa poques setmanes que s'ha estrenat la segona temporada de la nova sèrie d'Star Trek a la televisió, Discovery. També ens han arribat noticies sobre la cancel·lació de la quarta pel·lícula, i sobre noves series que arribaran a la televisió, una d'elles d'animació.

S'acaba de publicar un nou cómic d'Star Trek de la mà de l'Editorial Drakul, ubicat dins l'univers de Discovery.

A finals de l'estiu de l'any passat, l'Editorial de Rol Holocubierta va publicar en espanyol el manual del joc de rol Star Trek Adventures. I pel que sembla, continuarà publicant material.

I, lamentablement, un videojoc d'Star Trek es va publicar sense pena ni gloria, Star Trek: Bridge Crew, i volem que el provis, que 4 jugadors es converteixin en la tripulació del pont de comandament.

Per tot això, i sobretot perquè ens agrada Star Trek, organitzem aquesta trobada d'aficionats que no et pots perdre.


Star Trek Girona

clica sobre el cartell per veure'l en gran

ACTIVITATS

10:00 h.
Benvinguda i Presentació de la "Trobada de Trekkies a Girona"
Benvinguda a la jornada i explicació de les activitats que es durant a terme a càrrec dels organitzadors,; Ignasi Arbat i Sergi Toboso.


10:30 h.
Debat i Taula Rodona: "Actualitat Trekkie"
Entre tots els assistents comentarem temes d'actualitat d'Star Trek com l'estat de les pel·lícules de la línia Kelvin i el futur cinematogràfic de la franquícia. Les noves sèries i el paper d'Alex Kurtzman com a showrunner: sèrie de Picard, Section 31, Lower Decks, sèrie animada, sèrie de Khan, etcètera.


11:30 h.
Xerrada: "Breu història dels còmics d'Star Trek a Espanya"
El primer còmic d'Star Trek publicat a Espanya va ser al 1980. Què ha passat des de llavors? Quants còmics en total s'han editat a Espanya? La xerrada inclourà la presentació de l'últim còmic editat "Star Trek Discovery: La Luz de Kahless". A càrrec de Sergi Toboso.


12:30 h.
Concurs de Trivial individual
A través d'una senzilla aplicació de mòbil, tots concursarem alhora per tal d'encertar correctament les preguntes tan ràpidament com es pugui. Els 5 millors s'emportaran un merescudíssim premi.


13:30 h.
Presentació de la convenció anual CifiMad. La coneixes?
Aquesta convenció es porta realitzant a Madrid des del 2009. La coneixes? Has anat a alguna edició? A càrrec de Angel Llorente i Sandra Torrents.


A partir de les 14:00 h.
Dinar de germanor
Ja veure'm in situ quants serem i on podem caber tots plegats.


A partir de les 16:00 h.
Visionat dels 4 Short Treks de Discovery
"Runaway", "Calypso", "The Brightest Star" i "The Escape Artist".


A partir de les 17:15 h.
Xerrada: "Star Trek Discovery"
Repassarem tots plegats les sensacions que vàrem tenir amb la primera temporada, i que ens està semblant la segona. I tu, ja has trobat a Spock? Conduïda per Ignasi Arbat i Sergi Toboso, i la participació activa dels assistents.


A partir de les 18:30 h.
Obertura dels espais "Trek & Games"
Acabarem la jornada amb diversos espais condicionats per poder jugar.

   - Jocs de Taula d'Star Trek, i relacionats amb la temàtica
   - Partides de demostració al joc de miniatures "Star Trek: Attack Wing", a càrrec de Quim Gorgot
   - Partides de demostració al joc de rol "Star Trek Adventures"
   - Partides de demostració al videojoc "Star Trek Bridge Crew"


A partir de les 21:00 h.
Sopar de germanor
Ja veure'm in situ quants serem i on podem caber tots plegats.IMPORTANT: Les activitats llistades poden patir modificacions d'última hora.

Organitza

Col·labora